40 anys a la cuina,
Retrospectiva
Castell
de Peratallada, 1999
Remenant el meu extens arxiu fotogràfic a la recerca
d’aquells moments importants, significatius o curiosos nomes en aquets 40 anys d'ofici, de tan en tant
trobo alguna imatge que en crida l’atenció sobre tot per les persones que i
surten. Algunes d’elles no les he vist mai mes, d’altres si, de tant en tant, i
també, com es natural, i apareixent moltes persones que formen part de la meva
quotidianitat. En el cas d’aquesta fotografia que us mostro aquí, feta a les
masmorres del Castell de Peratallada reconvertides en celler, la
seva importància no resideix en el fet
que mostra, si no en la presencia d’un
amic que encara u es avui dia. Es tracta del periodista Jordi Perich, que
micròfon en ma, recollia les meves paraules
per la radio.
L’amistat amb en Jordi es perdurable i valuosa en el
temps; ha estat habitualment en tots aquells esdeveniments que desenvolupat
relacionats amb la professió, i també en l’àmbit personal. De quatre anys aquí,
col·laboro entusiastament en la revista Gidona, que dirigeix conjuntament amb altre Jordi,
Aparicio, i que s’ha convertit en líder a
les comarques gironines. Tots dos Jordis son bons gourmands i porten a les
planes de la seva revista tota l’actualitat gastronòmica de Girona. Es un
veritable plaer treballar amb ells.
Per cert, amb en Jordi Perich ens uneix un altre passió
de la que ja us he parlat : les Harleys Dadvison. Ell te una que es una
preciositat. Jo no en tinc cap en l’actualitat. Es un tema pendent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada