En Domingo va representar Catalunya a Brasil, a New York, a Mèxic, a Liò, a Paris , a Ginebra , a Liechtenstein i va col·laborar donat classes i conferencies a diverses escoles de hostaleria. Des de l’any 1979, va ser chef del Casino de Perelada, mes tard del de Barcelona, va ser el cap de restauració del grup. Va ser el coordinador del Cicle grans Xefs d’Europa, que va representar una iniciativa pionera que va aconseguir portar a cuinar a Catalunya el millor de la cuina mundial, a traves de uns sopars, que a mes, congregaven a un munt de amics i col·legues, al voltant de la cuina. En Domingo sempre va estar disposat a col-laborar allà on era demanat i sempre ho feia amb alegria i entusiasme, ja fos en trobades de cuina casolana i tradicional amb mestresses de casa, o amb trobades d’alta cuina amb els mes destacats cuiners del mon. Personalment vaig tenir la sort de gaudir sempre de la seva presencia, amistat i savis consells que van fer-me segur, millor xef i millor persona, i de que estigues present en moltes de les iniciatives que he anat desenvolupant.
Un homenot, enorme chef, que ens ha deixat amb nomes 70 anys, i que tots trobarem a faltar, per que tot i no transitar pel univers Michelin, que lamentablement sembla ser l’únic que don certa notorietat, va ser un personatge fonamental a la cuina de Catalunya. Domingo, estimat amic, descansa en pau, sempre et recordarem. Amb Ferran i Albert Adria, Joan Piquè, Joan Roca, Francesc Lopez i el seu germa Fulgencio al 1993 durant les Trobades dels millors xefs de Girona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada