Un any a la cuina
dijous, 14 de setembre del 2023
Ranxos i xefles, El petit gran llibre de la cuina dels pescadors
›
A la meva biblioteca gastronòmica hi han molts llibres de Jaume Fabrega; no tots els que ha escrit, per que son mes de cent, però si els suf...
dilluns, 3 d’octubre del 2022
L'Alquimia de la vida
›
L'alquímia de la vida de Coia Valls Una novel·la històrica que preludia l’instant en què l’ésser humà ...
dimarts, 7 de setembre del 2021
Les millors receptes de bolets
›
Un dels elements mes característics i definitoris de la cuina de tardor, tal vegada la mes gastronòmica de les estacions, es l’aparició de...
dimarts, 22 de juny del 2021
100 Refranys sobre el menjar i el beure
›
Tot haver publicar mes de vuitanta llibres, cada nova obra de Jaume Fabrega es una molt bona noticia per la bibliografia de la cuina i la ...
dimecres, 14 d’abril del 2021
L’art i la ciència de la jardineria per a tots els públics
›
Tinc que confessar que el meu acostament als jardins es merament contemplatiu. M’agraden els jardins, però no d’una forma que m’impliqui en ...
2 comentaris:
dilluns, 22 de març del 2021
Meleta de romer, Les postres de la Gessa
›
A tots ens agrada fer pastissos, fins i tot sovint mes que menjar-nos-los. L'atracció pel dolç es gairebé innata. La memòria genètica...
dissabte, 6 de març del 2021
Cuiner al far west
›
No sempre vaig voler ser cuiner. De fet, no va ser fins els divuit anys que vaig considerar bona idea ser-ho. Tanmateix, confesso que la me...
›
Inici
Visualitza la versió per a web