Un any a la cuina

dijous, 14 de setembre del 2023

Ranxos i xefles, El petit gran llibre de la cuina dels pescadors

›
A la meva biblioteca gastronòmica hi han molts llibres de Jaume Fabrega; no tots els que ha escrit, per que son mes de cent, però si els suf...
dilluns, 3 d’octubre del 2022

L'Alquimia de la vida

›
L'alquímia de la vida  de  Coia Valls  Una novel·la històrica que preludia l’instant en què l’ésser humà ...
dimarts, 7 de setembre del 2021

Les millors receptes de bolets

›
Un dels elements mes característics i definitoris de la cuina de tardor, tal vegada la mes gastronòmica  de les estacions, es l’aparició  de...
dimarts, 22 de juny del 2021

100 Refranys sobre el menjar i el beure

›
Tot haver publicar mes de vuitanta llibres, cada nova obra de Jaume Fabrega es una molt bona  noticia per la bibliografia de la cuina i la ...
dimecres, 14 d’abril del 2021

L’art i la ciència de la jardineria per a tots els públics

›
Tinc que confessar que el meu acostament als jardins es merament contemplatiu. M’agraden els jardins, però no d’una forma que m’impliqui en ...
2 comentaris:
dilluns, 22 de març del 2021

Meleta de romer, Les postres de la Gessa

›
  A tots ens agrada fer pastissos, fins i tot sovint mes que menjar-nos-los. L'atracció pel dolç es gairebé  innata. La memòria genètica...
dissabte, 6 de març del 2021

Cuiner al far west

›
No sempre vaig voler ser cuiner. De fet, no va ser fins els divuit anys que vaig  considerar bona idea ser-ho. Tanmateix, confesso que la me...
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.